Over ons

Blomsma PrintMedia maakt onderdeel uit van de Blomsma Groep, één van de meest veelzijdige print- en signbedrijven van Nederland. Blomsma PrintMedia werkt met de meest moderne en geavanceerde digitale printtechnieken. Al sinds de oprichting is printen één van de wortels van onze organisatie.

Blomsma PrintMedia is betrouwbaar, flexibel en staat voor haar geleverde kwaliteit aan onze klanten. De klant staat hierbij altijd centraal voor ons. 

We onderscheiden ons van andere internet aanbieders door het bieden van toegevoegde waarden op het gebied van meedenken en advies als u daar behoefte aan heeft. U bent altijd welkom om bij ons in Zoetermeer een kijkje achter de schermen te nemen en om onze medewerkers te ontmoeten.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw decoratie- en montagewerkzaamheden waar u dat ook wenst.  Zo zijn wij niet alleen een leverancier van print en sign producten maar kunnen we u een complete oplossing aanbieden.

Door de combinatie van online bestellen enerzijds en onze veelzijdige mogelijkheden anderzijds zijn wij in staat om veel voor u te kunnen betekenen. Van een enkelvoudig product tot een complexer project, de Blomsma Groep staat voor u klaar.